Vi er mæglerbranchens eneste rekrutteringspartner!

Vi hører ofte fra ejendomsmæglere, at “vores branche er anderledes”, og i Jobboozt er vi helt enige.

Der er verdener til forskel på at sælge “skjorter” og at sælge boligdrømme. Forskellen stiller krav til en anderledes og mere målrettet tilgang til at finde de rigtige medarbejdere, der matcher de kompetencer og personligheder, du allerede har i dit team.

I Jobboozt har vi mere end 50 års erfaring med at ansætte, udvikle og afvikle mæglere, Indehavere/franchisetagere, sagskoordinatorer og trainees til mæglere i hele landet.

Vores forretningsforståelse og kendskab til boligmarkedet betyder, at vi ikke blot finder den rigtige medarbejder hurtigt, men også giver dig værktøjer til at hjælpe din nye medarbejder op i helt nye gear og til hurtigt at levere den kvalitet, som kendetegner din forretning.

Hvem er vi?

Claus Rasmussen
CEO og Partner

Headhunter og Rekrutteringsspecialist
Tlf. 5352 6009
Mail: claus@jobboozt.dk

Claus har et stærkt, indgående branchekendskab fra mere end 25 år i branchen, hvor han har besat roller som ejendomsmægler, indehaver, leder, mentor med mere.

Theresa Lykke Gosvig
HR- og kvalitetschef

Headhunter og Rekrutteringsspecialist
Tlf. 5377 6009
Mail: theresa@jobboozt.dk

Theresa har mere end 10 års erfaring i mæglerbranchen, som både ejendomsmægler, projektmægler, sagskoordinator og køberrådgiver.

Bonita R. Jabiri
HR-konsulent og Recruiter

Headhunter og Rekrutteringsspecialist
Tlf. 5378 6008
Mail: bonita@jobboozt.dk

Bonita har godt seks års erfaring fra mæglerbranchen, både fra boligbutik og fra projektsalg, og hun har derfor styr på hele processen samt kendskab til erhvervssalg.

Stefanie Frid Jørgensen
Kommunikationschef
Mail: info@jobboozt.dk

Stefanie Frid Jørgensen er tidligere journalist hos flere af de største danske medier, og har efterfølgende specialiseret sig i virksomhedskommunikation.

Frederik Hansen
Facilitator – Outplacement
Mail: info@jobboozt.dk

Frederik er tidligere topchef i flere danske erhvervsvirksomheder, og han er vores ekspert vedrørende outplacement og sociale medier.

Katrine Gilberg
HR-konsulent

Headhunter og Rekrutteringsspecialist
Mail: info@jobboozt.dk

Katrine er uddannet ejendomsmægler og valuar. Katrine har mange års erfaring med udvikling i branchen, og hun er specialiseret i onboarding.

Samarbejdspartnere