Mæglerbranchens rekrutteringspartner

Tilfredse og motiverede medarbejdere præsterer bedre, og sammensætningen af profiler i dit team er opskriften på mæglersucces. Individualister vinder kampe, og hold vinder mesterskaber. Det har stor betydning, at dit hold fungerer optimalt, at alle har forståelse for deres roller og at alle gør det, de er bedst til.

Det er dét, som vi mener med jobBOOZT. Lad os tage en snak om, hvordan du kan måle og påvirke arbejdsglæden i dit team – brug vores teamprofiler til at få indsigt og derudfra sammensætte et vinderteam, hvor hver spiller tager ansvar og gør det, der skal til for at vinde hver dag.

Søger din butik en ny butikschef, ejendomsmægler, salgsmægler, kommimægler, sagsbehandler, trainee eller en ny elev?

Jobboozt er mæglerbranchens eneste rekrutteringspartner, og vi bruger en lang række kommunikationskanaler til at tiltrække de bedste kandidater til lige præcis din ledige stilling.

 

Vil du forrest i konkurrencen?

Konkurrencen om købere og sælgere har aldrig været større på boligmarkedet end den er netop nu. Samtidigt er ejendomsmæglernes kompetencer blevet sat under en lup på sider som eksempelvis Boligsiden.dk, hvilket betyder, at kunderne i dag er langt mere selektive og samtidigt stiller meget større krav end tidligere, når det kommer til valget af en ejendomsmægler. De mæglere som opnår de højeste ratings kendetegner sig ved høj salgseffektivitet, stor markedsandel og høj kundetilfredshed, og de rigtige medarbejdere er den ultimative forskel mellem tab og vind.

 

Øg din omsætning med Jobboozt

Forskellen på en god og en rigtig god daglig leder, mægler eller sagsbehandler er enorm, og analyser har vist, at forskellen mellem en god og en rigtig god profil nemt kan betyde 500.000 kr. mere i omsætning, produktivitet, tabte sager og klagesager på kun ét år. Om det er kemi, personlighed, proaktivitet, lederegenskaber eller salgskunstskaber, så er sammensætningen af disse elementer essentiel for din butiks resultater og teamets samlede effektivitet.

I Jobboozt gør vi brug af unik brancheindsigt, et landsdækkende netværk og personlig screening for at finde den helt rigtige kandidat frem for den første og bedste kandidat. Det er dét, som gør Jobboozt til mæglerbranchens rekrutteringspartner.

Kontakt os nu og hør mere om vores rekrutteringspakker eller sammensæt et helt individuelt forløb for dig. Du kan også sende en forespørgsel her.

DU FÅR ALT DETTE

FORTROLIGHED – Jobboozt følger gældende GDPR regler med 100% fortrolighed for både dig og potentielle kandidater

SPARRING – Jobboozt giver dig sparring fra start til slut – Vi hjælper dig med at udarbejde jobprofil, stillingsbeskrivelse og matchkriterier

NETVÆRK – Jobboozt har et unikt netværk med mere end 13.000 kontakter over hele landet

BRANCHEERFARING – Jobboozt har vi sammenlagt mere end 100 års sammenlagt brancheerfaring

SOLGT eller GRATIS – Du betaler kun, HVIS/NÅR vi finder den rette medarbejder

TOTALGARANTI – Hvis kandidaten ikke er ansat efter 3 måneder, så laver vi en ny rekruttering GRATIS

UNIK SCREENING – Vi screener alle kandidater igennem flere individuelle screeningsprocesser

SVAGHEDER og STYRKER – Du slipper for at tale med tidligere arbejdsgivere – Jobboozt afklarer alle styrker, svagheder og resultater hos kandidaterne

KANDIDATPROFIL – Du får en specifik og målrettet præsentation af HVER enkelte kandidat

Rekrutteringsprocessen

Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. Tid er penge!

Ring til os eller kontakt os her, så vi kan tage en snak om at finde den rigtige, det koster ikke noget.