DEN RIGTIGE FREMFOR DEN “FØRSTE OG BEDSTE”

Jobboozt har de rigtige kandidater

Søger du en ny butikschef, salgsmægler, kommimægler, sagsbehandler, trainee eller ny elev? Vi har 100% fokus på at finde de helt rigtige kandidater, og vi bruger en lang række kommunikationskanaler til at tiltrække de bedste jobsøgende til lige præcis din ledige stilling og din forretning.

“Kampen” om købere og sælgere har nok aldrig været større på boligmarkedet. Synligheden på Boligsiden betyder, at kunderne stiller meget større krav i dag end tidligere. Den mægler, der har det bedste team, kendetegner sig ved høj salgseffektivitet, stor markedsandel og høj kundetilfredshed. De rigtige medarbejdere er forskellen mellem tab og vind. Vil du være byens bedste mægler, skal du også have byens bedste team.

“Vi skal finde en dygtig mægler NU!” Du har nok hørt dig selv sige netop dette inden for de sidste 3 måneder. Du har måske også selv erfaret, at en hurtig rekruttering ikke altid er den bedste. Forskellen på en god og en rigtig god daglig leder, mægler eller sagsbehandler er enorm. I Jobboozt gør vi alt, hvad vi kan for at finde “den rigtige” frem for “den første og bedste”. Analyser har vist, at forskellen mellem god og rigtig god nemt kan overstige kr. 500.000 på et år i omsætning, produktivitet, tabte sager og klagesager med mere.

Kontakt os nu og hør mere om vores rekrutteringspakker eller et helt individuelt forløb for dig. Du kan også sende en forespørgsel her.

HANDLINGSPLAN – FIND DEN RIGTIGE!

Når vi skal finde den rigtige til dig, aftaler vi en handlingsplan, der ligner salgsprocessen på en ejendom, og som beskriver det rekrutteringsforløb, vi sammen indgår, herunder:

Mål arbejdsglæden og sammensæt dit vinderteam

Tilfredse og motiverede medarbejdere præsterer bedre og er forskellen på byens bedste og byens næstbedste mægler. Vi tror på, at individualister vinder kampe, og hold vinder mesterskaber. “Ronaldo og Messi” er fantastiske at have på et hold for de scorer mål – men de er ikke bedre end resten af holdet. Alle er afhængige af den gode aflevering og af at “spille” hinanden gode. Det har stor betydning, at dit hold fungerer optimalt, at alle har forståelse for deres roller og at alle gør det, de er bedst til. Det er det, vi mener med jobBOOZT. Lad os tage en snak om, hvordan du kan måle og påvirke arbejdsglæden i dit team – brug vores teamprofiler til at få indsigt og derudfra sammensætte et vinderteam, hvor hver spiller tager ansvar og gør det, der skal til for at vinde hver dag.

Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. Tid er penge!

Ring til os eller kontakt os her, så vi kan tage en snak om at finde den rigtige, det koster ikke noget.