JB Incentive

Hvor stor er forskellen på den bedste og næstbedste mægler i butikken – ofte ret stor.

Hvor stor er forskellen på top og bund i byen? Det er vores erfaring at forskellen nemt overstiger en omsætning på over kr. 1 million kroner om året.

De bedste mæglere er eftertragtet og ofte meget svære at flytte. De ved hvad de har….

Vi kan hjælpe dig med at flytte dem og har tidligere gjort det med stor succes.

Formlen er unik og innovativ i branchen, så lad os tage en snak om JB Incentive og få fat i præcis den mægler du ønsker dig og som du måske allerede har forsøgt at rekruttere selv, uden held/succes.

Hvis du er klar til at gøre forskel, en virkelig forskel og erobre markedsandele – så er du måske også klar til at investere i at få det bedste af det bedste? Du ved allerede, at det kræver en del markedsføring at være nr. 1 i byen. Og netop markedsføring, dét er du klar til at investere i. Men UDEN den allerbedste bemanding, så er nogle af disse markedsføringsressourcer givet meget dårligt ud. Hvorfor ikke sikre dig selv det bedste udgangspunkt, med den bedste bemanding?

Med JB Incentive kan du sikre dig, at du vælger din bemanding på absolut øverste hylde – men det kræver, at du er klar til at investere! Har du råd til at lade være…???

Vi er altid klar til en yderligere snak, når du har brug for det. Du er altid velkommen på tlf. 5352 6009 eller info@jobboozt.dk

Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. Tid er penge!

Ring til os eller kontakt os her, så vi kan tage en snak om at finde den rigtige, det koster ikke noget.