[vc_row bg_type=”image” bg_image_new=”25043″ bg_override=”full” parallax_content=”off” fadeout_row=”fadeout_row_value” fadeout_start_effect=”40″ enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_pattern=”09.png” overlay_pattern_opacity=”20″ css=”.vc_custom_1616705112647{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 240px !important;padding-bottom: 140px !important;}”][vc_column][boc_heading html_element=”h1″ color=”#e5e5e5″][/boc_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][boc_spacing][vc_row_inner css=”.vc_custom_1459430137320{padding-left: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][boc_spacing][boc_heading html_element=”h1″ color=”#000000″ font_size=”42px”]JB Fastholdelse[/boc_heading][boc_heading html_element=”h3″][/boc_heading][vc_column_text]

Kender du det?

Du har længe ledt efter en ny stjerne til din forretning, og nu er det endelig lykkes.

Du har sikkert så travlt lige nu, at du ikke har tid nok til at få din nye medarbejder op i gear HURTIGT.

Det du ønsker dig allermest lige nu, udover endnu større varelager er….mere tid.

I Jobboozt har vi løsningen, som sikrer at din nye stjernespiller kommer godt fra start. Du får garanti for at din nye medarbejder er effektiv og performer optimalt fra start.

Vi tror på, at det er de dygtigste medarbejdere, der skaber de bedste resultater. Vi ved dog også, at selv den bedste medarbejder har en tilvænningsperiode i en ny forretning. (Nye måder at gøre det på og nye rutiner).

Forskning viser at det i gennemsnit tager en nyansat 80 dage at ramme et normalt performanceniveau. Indtil da vil medarbejderen i gennemsnit være 30% mindre effektiv.

Netop derfor er den rette fastholdelse afgørende for at opnå et optimalt performanceniveau og fastholde effektivitet og engagement hos medarbejderen – og dermed opnå tilfredsstillende resultater fra start.

Med JB Fastholdelse får du både rådgivning og værktøjer til at opnå de optimale resultater hurtigst muligt.

Hvad går det ud på?

Jobboozt samarbejder med Katrine Gilberg. Katrine er uddannet ejendomsmægler og valuar, og har specialiseret sig i onboarding og fastholdelse af medarbejdere. Katrine bruger blandt andet TT38 Talenttesten, som giver dig et klart billede af din nye medarbejder, hvilke styrker og svagheder der skal tages højde for samt, hvordan medarbejderen kommer til at passe bedst muligt ind i dit team.

 

[/vc_column_text][boc_spacing height=”10px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1616704796064{background-color: #eeeeee !important;}”][boc_spacing][vc_column_text]

Det får du:

I får et værktøj til at skabe indgående kendskab til den enkelte medarbejders unikke talenter, motivation og drive, samt opskriften på, hvordan I bedst kan øge og fastholde medarbejderes arbejdsglæde og performance.

Når du investerer i JB Fastholdelse som tilvalg til din rekruttering, forlænger vi desuden garantien fra 3 til 6 måneder.

Vi kan altid lave et forløb der er individuelt tilpasset jeres butik, men her er et eksempel på et klassisk forløb:

Inden medarbejderen starter:

Første uge i medarbejderens ansættelse:

Efter 1 måned

Efter 3 måneder

Efter 5 måneder

[/vc_column_text][boc_spacing height=”10px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

Vi er altid klar til en yderligere snak, når du har brug for det. Du er altid velkommen på tlf. 3226 8200 eller info@jobboozt.dk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”rgba(8,173,167,0.8)” el_class=”white_text” css=”.vc_custom_1458205188055{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 24px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #f37021 !important;}”][vc_column][boc_text_box title=”Nyt job? Eller skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?” add_button=”yes” btn_content=”Kontakt os” href=”https://jobboozt.dk/kontakt/” size=”btn_medium_stretched” color=”btn_white” btn_style=”btn_outline” icon=”icon icon-angle-right2″ icon_pos=”icon_pos_after” css_classes2=”no_text_transform body_font”]Ring 3226 8200 eller kontakt os her, så vi kan tage en fortrolig og uforpligtende  snak om, hvordan vi også kan hjælpe dig.[/boc_text_box][/vc_column][/vc_row]