Outplacement

Hvorfor Outplacement?

Et flexibelt arbejdsmarked stiller store krav til medarbejdernes omstillingsevne og mobilitet. Dette kræver, at virksomhederne på samme vis udviser en grad af forandringsparathed, så de hurtigt og effektivt kan omstille sig til nye opgaver, der kræver flere medarbejdere, eller andre opgaver der kræver anderledes kompetencer. Derfor er det vigtigt, at virksomhederne hurtigt og effektivt både kan tiltrække og rekruttere nye medarbejdere, og på samme vis effektivt og ordentligt kan afskedige medarbejdere.

Jobboozt Outplacement tilbyder flere forskellige skræddersyede forløbstyper alt efter medarbejderens og organisationens behov.

Hos Jobboozt Outplacement står specialiserede konsulenter klar til at hjælpe medarbejdere med mangeartede profiler videre. Om det er ledere, specialister, fagfolk eller servicemedarbejdere, så dækker vi hele paletten. Alle forløb afholdes hos Jobboozt på en af de lokationer, vi har adgang til. Vi vil gennem forløbet arbejde målrettet med vores eget forretningsnetværk for at understøtte en så hurtig og effektiv overgang til et nyt job, som muligt.

 

Fordele ved Outplacement

  1. Stå stærkere i kampen om at tiltrække de rette medarbejdere ved at bruge Outplacement som employer branding.
  2. Spar lønkroner i opsigelsesperioden ved lange opsigelser. Op imod 90% går i andet job indenfor 6 måneder.
  3. Brug Outplacement før en opsigelse og undgå en afskedigelse.
  4. Lad dit team vide, at du værdsætter dem og skab større tryghed for dem/ minimer støj.
  5. Få konkret ledersparring i forbindelse med opsigelser.

 

Hvordan Outplacement?

Hos Jobboozt strikker vi et forløb sammen, der tager udgangspunkt i medarbejderens og virksomhedens ønsker. Forløbet giver naturligvis resultater for såvel medarbejdere som virksomhed. Derfor kan strukturen være mangeartet. Således kan vi præsentere 100% individuelle samtale- eller kombinationsforløb, hvor workshops i grupper indgår. Fælles for alle forløb er en grundlæggende faglighed, som bygger på en velfunderet viden om arbejdsmarkedet.

 

Hvordan skabes resultaterne?

outplacement

I forbindelse med disse 4 modulers indhold arbejdes der løbende med kandidatens barrierer og eventuelt manglende motivation som følge af en opsigelse. Derfor tilbyder Jobboozt forskellige konsulenter, som matcher den enkelte medarbejder på faglighed og personlighed. Alle vores konsulenter besidder et solidt fagligt fundament for deres rådgivning og evner at arbejde som inspiratorer for medarbejderens egen motivation.

I Jobboozt tror vi på, at det er medarbejderens egne kompetencer, som skal bringes i spil i processen. Kompetencen er produktet, og det sælges bedst til en kommende arbejdsgiver ved at blive vist.

Husk på at din håndtering af selve processen også er jobsøgning. Resultatet skabes ved at være bevidst om dette og handle ud fra det. Vil du eksempelvis ansætte en sælger, der ikke tør/vil ringe til dig som kommende arbejdsgiver? Det er her Jobboozt gør en aktiv forskel! Vi hjælper vores kandidater til at forstå, at det ikke er nok blot at fortælle om sine kompetencer. Kompetencerne skal i processen vises og aktivt bringes i spil. Dette skaber troværdighed overfor en kommende arbejdsgiver.

 

Struktur på individuelt forløb

Varighed op til 6 måneder

FIGUR 2 - outplacement cropped2

 

Struktur på yderligere forløb

Hold oprettes kun med minimum 5 deltagere. Varighed på op til 6 måneder.

 

Lyder et Outplacement-forløb relevant for dig? Vi sidder klar på telefon 25 17 09 71, hvis du har uddybende spørgsmål. Du er også velkommen til at sende en mail til info@jobboozt.dk for at indhente et uforpligtende tilbud.