LEJ EN MEDARBEJDER NU

– DET BETALER SIG!

At være bagud – én eller flere medarbejdere for lidt i en periode – kan være forskellen på at overleve og vinde.

Mere end hver fjerde medarbejder i mæglerbranchen skifter job hvert år. Du har sikkert prøvet at være “bagud” og mangle en mægler eller sagsbehandler i en periode. Købere og sælgere forventer stadig et højt serviceniveau og at aftaler bliver overholdt. Følelsen af at være “bagud” er ekstremt opslidende for dig, og koster mere end de fleste indehavere regner med. “Omkostninger”, der ikke kan læses direkte på månedsbalancen, er manglende kvalitet, arbejdsglæde, motivation, fokus, opfølgning og skarphed i alle kundekontakter. Det første, der nedprioriteres, er opfølgning, statusmøder, handlingsplaner og nye salgsfremmende tiltag.

I Jobboozt kan du få den hjælp, der skal til, så du kan koncentrere dig om vinde frem for blot at overleve. Det kan for eksempel være assistance ved pludselig personaleudskiftning, sygdom, barselsorlov eller indtil du finder den rigtige til jobbet.

Try & hire

Det er naturligvis aldrig lige så optimalt at leje en nøglemedarbejder, som at ansætte den rigtige. Det kan imidlertid være den “bedste løsning” lige nu, så du og dit team kan fastholde jeres fokus og levere den ønskede kvalitet overfor købere og sælgere. Det er vores erfaring, at en salgsmægler kan træde til med det samme og aflaste på åbne huse, fremvisninger og i den daglige opfølgning. Vi har endda oplevet kommimæglere med lokalkendskab, der har været i stand til at træde til fra dag til dag og vinde sager fra første dag. Mangler du en god sagsbehandler for længe, kan det koste dyrt både i forhold til kvalitet, produktivitet, rollefordeling i forretningen og medfølgende “støj” i teamet. Du ved, hvad vi mener.

I Jobboozt tilbyder vi, at du kan “prøve” en medarbejder i den periode, du har brug for det, og hvis det viser sig at være den rigtige – så kan du, efter aftale, ansætte personen.

Fortæl os hvilken medarbejder, du har brug for, og hvor længe du har brug for hjælp – så giver vi dig en pris på opgaven, lige fra 1 dag til flere måneder.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Butikschefer/daglige ledere
  • Mæglere (salg og fremvisning)
  • Mæglere (Salg og vurdering)
  • Sagsbehandlere
  • Salgstrainees
  • Bogholder

Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. Tid er penge!

Ring til os eller kontakt os her, så vi kan tage en snak om at finde den rigtige, det koster ikke noget.